Gelnagels

Een kunstnagel is een kunstmatige nagel die over de natuurlijke nagel wordt geplakt en/of gemodelleerd met gel.

 

Met kunstnagels kunnen de eigen nagels worden verlengd of verstevigd en minder mooie nagels, bijvoorbeeld door nagels bijten, er weer mooi uitzien. Er zijn verschillende methodes en materialen om een kunstnagel op de eigen nagels te maken.

 

Gel is direct vormbaar, en droogt met een speciale lamp.

 

De kunstnagel kan worden bewerkt met een speciale vijl of frees zodat deze de gewenste vorm heeft. Daarna kan er een kleur en eventueel glitter worden aangebracht.

Gelnagels - nieuwe set met sjablonen 

Gelnagels - nieuwe set met tips 

Gelnagels - bijwerking 

Gelnagels - verwijderen 

Wanneer kiezen voor kunstnagels?

  • U bijt nagels?

  • De eigen nagels zijn niet mooi of kort

  • De nagels zijn broos en dun

  • U nagels breken of splitsen

  • U houdt van verzorgde nagels

  • Omdat u het gewoon mooi vindt

 

Gelnagels

 

Gelnagels zijn zeer geschikt voor het verstevigen van je natuurlijke nagels indien je nagels dun zijn. De voorbehandeling en het aanbrengen van een verlenging met gel verloopt hetzelfde als bij de acrylnagels. Het verschil ligt in de producten waarmee de nagels verlengd worden. Gel is een wat geleiachtig product dat wordt uitgehard onder een lamp met uv-licht. Tijdens dit proces kunt u mogelijk de warmte van de lamp voelen maar dit is uiteraard pijnloos. Verder is de afwerking van de nagels hetzelfde als bij acrylnagels.

 

Ook met gel is het mogelijk een mooie French manicure op de nagels aan te brengen. Ik werk enkel met professionele producten waardoor ik kwalitatieve nagels kan aanbieden. Verder heb ik ook alle gelkleuren op voorraad. Omdat je natuurlijke nagels onder de verlenging gewoon doorgroeien,dien je afhankelijk van de nagelgroei en de omgang van de kunstnagels om de 3 à 4 weken te behandelen.

 

Verwijderen van een kunstnagel?  Het is niet raadzaam om kunstnagels zelf te verwijderen! U kan dit best laten doen door de nagelstyliste anders wordt de natuurlijke nagel hoe dan ook beschadigd.

 

Zomerse teennagels: Ook kan je uw teennagels laten verzorgen met een perfecte kleur om met het mooie weer ongestoord met de teentjes bloot te lopen. Een mooi resultaat voor 6 à 8 weken.

Stuur een bericht of
Bel voor reservatie: 0471 23 36 91

  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Google Classic
IMG_4946.JPG
IMG_4561.JPG
IMG_4947.JPG

Bericht ontvangen!