top of page

Make-up

Hoewel tegenwoordig alle effecten en alle stijlen zijn toegestaan, geldt één gouden regel: jezelf blijven, wat ook de trend is! Om uw natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen en de sterke punten ervan te accentueren, heeft Els Beauty een nieuwe aanpak  inzake kleur die rekening houdt met uw algemene voorkomen, uw huidskleur, de kleur van uw ogen en uw haarkleur.

 

Na een zorgvuldige diagnose en het juiste advies, stel je zelf jouw persoonlijk kleurenpallet samen dat perfect bij je past. En omdat ook uw huid uniek is, bevatten de make-up-producten een actieve, verzorgende bestanddelen die op maat zijn gemaakt en die uw dagdagelijkse verzorgingsproducten perfect aanvullen.

 

Een wervel van kleuren, in perfecte harmonie met jouw persoonlijkheid!

Make-up: 65 euro

Voor het huwelijk van je beste vriendin wil je er perfect uitzien! Of je wil knallen op je eigen verjaardagsfeest? De avond make-up biedt jou net dat ietsje meer! Wat meer glitter en glamour voor ‘s avonds! En met de nodige producten blijft je make-up goed, zelfs na die zoveelste swing op de dansvloer!

 

 

Bruidsmake-up: 150,00 euro

Proef: 55,00 euro

Op de mooiste dag van je leven is enkel het allerbeste goed genoeg! Een bruidsmake-up is anders dan een dagmake-up omdat het de hele dag goed moet zitten en het niet teveel mag glimmen voor de foto’s. Het is belangrijk om een make-up te kiezen waar je jezelf goed bij voelt zodat je de hele dag straalt! Een grondige voorbereiding en voldoende tijd op de grote dag zelf is essentieel. Dat zorgt ervoor dat je ontspannen aan je huwelijksdag kan beginnen. Dit binnen de regio Gent- en Deinze.  Bij verdere verplaatsing, is er een bijkomende forfait.

Stuur een bericht of
Bel voor reservatie: 0471 23 36 91

Bericht ontvangen!

  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page