Workshops

ELS BEAUTY  biedt verschillende workshops aan:

Het gaat steeds om actieve workshops waarbij de deelnemers zelf aan de slag gaan. 

De workshop gaat steeds op locatie door. Els voorziet alle nodige materialen. Privé workshops kunnen georganiseerd worden op een te bespreken locatie.

 

Tijdens de workshops worden foto’s genomen dewelke u achteraf digitaal ontvangt. Op die manier hebben jullie een leuke herinnering aan de workshop!

 

Bij elke workshop is er mogelijkheid tot het aankopen van producten. Dit is uiteraard vrijblijvend.

SKIN CARE WORKSHOP 18/11/2021 19u30 - 35 EUR

Heb je vragen over hoe jij je huid kunt verzorgen?  Waar moet ik beginnen? Welk huidtype heb ik?  Welke producten passen bij mij en hoe moet ik ze gebruiken?

Kom gerust langs op de skin care workshop.

We bepalen je huidtype en conditie, leren welke producten je huid nodig heeft en hoe je ze gebruikt, je leert hoe dagelijks de juiste verzorging aan te brengen en allerlei tips en trics.

Praktisch

- Een gezellig moment voor jezelf(1u30)

- In een kleine groep van max. 4 personen

- Alle materialen en producten worden voorzien

- Met een drankje en een hapje

En dat is nog niet alles!

Je gaat niet alleen naar huis met super veel kennis over je eigen huid + handleiding voor thuis, maar je krijgt ook nog een 10 % korting op alle

Body &Bess producten diezelfde dag!

Make-upadvies + les  (min.2 tot max. 8 personen)

Het liefst wil je natuurlijk elke dag stralen. Met een privé make-up workshop krijg je alle persoonlijke tips over verschillende technieken die bij jou passen, de do & don’ts.

 

 Ik leer je kijken naar je gezicht en zoeken naar de make-up die daarbij past. Een leerzaam dagdeel en natuurlijk ook heel gezellig!

 

Tijdens onze privé make-up workshop leer je make-up aanbrengen door enkele eenvoudige tips. Je stelt de make-up workshop zelf samen met een thema naar keuze en voert iedere stap zelf uit onder professionele begeleiding van een visagiste. De make-up workshop gaat door op een te bespreken locatie die u of ik voorzie. Wil je een naturelle look of blink je liever uit met een feestelijke make-up? Nadien heb je de mogelijkheid om de gebruikte producten aan te kopen, maar dit is geen verplichting!

 

Duur: 3 uren   (indien slechts 2 personen 1uur)

50 euro per persoon

in de prijs inbegrepen: Koffie/thee/water, professionele begeleiding en een gratis penselenset

Indien u deze workshop wenst te boeken, gelieve dit minstens één week op voorhand te plannen, zodat ik tijdig de penselenset kan bestellen.

Niet inbegrepen in de prijs: huur locatie (zelf te voorzien of te bespreken)

 

 

Waarom je gelaat verzorging nodig heeft (min.2 tot max. 20 personen)

waarom moet je je gelaat verzorgen? Wat is een basis verzorging? Hoe je producten kiezen en hoe je gelaat verzorgen op een correctie manier.

  • Duur: 30 min

  • Prijs: 10 euro per persoon

  • Data: in samenspraak

Teambuilding nek en-schoudermassage (4 tot 15 personen)

Onze schouder nek massage workshop is de manier om de connectie tussen collega’s te versterken. In deze workshop worden de beginselen van stoelmassage, zonder olie en boven de kledij aangeleerd.

 

Duur: 2 - 4 uurtjes

  • Prijs: 50 euro per persoon, minstens 4 personen, materiaal inbegrepen

  • Data: in samenspraak

  • Elke workshop kan je ook vanaf 2 personen volgen aan dezelfde prijs
    Duur: 1 uur